2011. augusztus 2., kedd

Bass kombó Marshall Bass állami B150 Angliából

Bass kombó Marshall Bass állami B150 Angliából:
Bass kombó Marshall Bass állami B150 Angliából

A B150 magában foglal számos funkcióját Marshall nagy sikerű Dinamikus Rendszer többek között blendable szelep (lx12AX7) / solid state pre-amp színpadon. Amellett, hogy ez a keverék jellemző a kombó már vezérlők Gain, Bass, Treble, tömörítés ("puha térd" egy LED-es küszöb) és a hangerő.

A B150 tovább fokozza az elsődleges EQ Deep és Bright kapcsolók és a 7-sávos grafikus equalizer, amelyet Optimális hangolt a basszusgitár a frekvencia tartományban. A B150 büszkélkednek limiter kapcsolót aktiválja Melyik beépített limiter áramkör jellemző Marshall vadonatúj SLS technológia. A speciálisan kialakított áramkör SLS Lehetővé teszi az optimális teljesítményt tiszta nagy hangerővel. Amikor az SLS technológia nem foglalkozik, a természetes, meleg, csőszerű erősítő torzítása basszus állami kerül szóba.

A B150 is aktív és passzív bemenet, az FX loop, a line out jack XLR DI kimenet Earth Lift kapcsoló és egy speciálisan kialakított nagy teherbírású 15 "-os hangszóró. Miközben rendkívül kompakt és hordozható, a B150 kombó több mint elég vetítés és a hatalom a gigging játékos klubja.
Ár: 300 EUR VB