2011. augusztus 20., szombat

Csere Fender Stratocaster Mexikóban

Csere Fender Stratocaster Mexikó:
HeyHey!

Amikor a barátnőm megkérdezte, ma miért most valójában két alkalommal ugyanazt a gitárt, úgy döntöttem, hogy legyen egy közülük. (Vagy már döntött ... tudod, hogy a biztonságos ...)

Ez egy Fender Stratocaster Made in Mexico, amely körül épült 1994/1995. Vizuálisan, még mindig nagyon jó túl, különösen, ha figyelembe vesszük a kor. A bund is nagyon jó. A gitár is mesés!
Az egyetlen hiányosság egy unwired nyak hangszedő. De mivel én soha nem megbízható is. Talán minden más, és a gitár érdekli.

Hozzáadás hogy egyes kiegészítők: az első, egy esetben (lásd a képeken, nem eredeti Fender esetben) egy extra pick őr és a megfelelő gombok régies hangulatú.

Amit keres: Nagyon érdekel minden, de különösen a teleobjektív vagy az ES modellek. Az ES modellek különösen a Ibanez AS modellek.
Ha szeretne egy Gibson SG ringatta el, de azt hogy csak rólad.
Egyszerűen kínál mindent. És gyakran optikailag rázta drágaköveket. Nézd meg az összes, és válaszol minden egyes levelet.

Tesztelje újra a gitár akkor természetesen boldog. "M Otthon sajnos nem erősítő és a minta terület csak megjelent kedden este. Ahogy egy 5150 a darab akkor is utalnak jó.

Vajon lehetséges eladni. Egyszerűen tegyen ajánlatot.

Addig! Várom a leveleket!
Ár: VB