2012. március 2., péntek

CHLORELLA ALGA 200 DARAB MÉREGTELENÍTÉS KIRÁLYA !! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

SZÁRMAZÁSI HELY: NÉMETORSZÁG
MEGBÍZHATÓ BIOFORRÁSBÓL !
SZÁLLÍTÁS: AZONNAL
1 TABLETTA 250mg ALGÁT TARTALMAZ.
NAPI 1GRAMM 4db SZEDÉSE AJÁNLOTT, LEHET TÖBBET IS NINCSEN MELLÉKHATÁS.
LEGJOBB MÉREGTELENITŐ ÉS IMMUN ERÖSÍTŐ, A JAPÁN ATOMTÁMADÁS SORÁN SOKKAL KEVESEBB VOLT AZ ÁLDOZAT MINT AZ ELŐRE GONDOLTÁK, ENNEK OKA, HOGY A JAPÁNOK RENGETEG ALGÁT ESZNEK AMINEK MAGAS A NUKLEINSAV TARTALMA ÍGY VÉD AZ ATOMSUGÁRZÁS ELLEN IS. A JAPÁNOK ÁTLAGÉLETKORA IS IGEN MAGAS.
A chlorella igen jó hatással van az immunrendszerre, serkenti a fehérvérsejtek termelését. Gazdag vitaminforrásként serkenti a vörösvérsejtek termelődését is, valamint az artériák tágulását, így a szervezet számára jobb oxigén-ellátottságot biztosít és fokozza az anyagcserét. Mivel gazdag rostokban, így fokozza a bélműködést is, segít tehát megelőzni minden pangás okozta elmérgeződést a belekben. Egyik fő felhasználási területe éppen ez: a szervezet méregtelenítése, azon belül is elsősorban a nehézfémektől való megszabadulás.
A chlorellának kiemelkedő a klorofilltartalma, aminek köszönhetően segít kigyógyulni a különféle sérülésekből és fekélyekből. Védi ezen túl a sejteket a szabadgyökökkel szemben, és pozitívan hat a sejtregenerálódásra. Erősíti a stresszel szembeni ellenállást is, sőt rendszeres szedése során a testszag is csökken.
Említésre méltó még magas lúgtartalma, mely segít helyreállítani, illetve fenntartani a szervezet sav-bázis-egyensúlyát. (A test legnagyobb részén ugyebár az enyhén lúgos kémhatás az egészséges állapot. )
A Távol-Keleten az algákat szemes gabonákkal és szójával együtt fogyasztják, mivel így még erőteljesebb a méregtelenítő hatásuk. Japánban úgy tartják, hogy az algák bizonyos mértékig megvédenek a környezeti sugárártalmaktól is (nukleáris, illetve röntgensugárzás). Ezenkívül az algák jótékony hatását tapasztalták a rák megelőzésében , és a már kialakult betegség kiegészítő kezelésében.
A Chlorella (Chlorella vulgaris) egy egysejtű kis alga, mely a friss vízben tenyészik, valamint a sötét, zöld levelű zöldségekben is megtalálható. A Chlorellát teljes értékű táplálékként tartják számon, mely gazdag fehérjében, karotinoidokban, enzimekben (pepsin) és klorofillban.
A Chlorella tartalmazza az összes növény közül a legtöbb klorofillt. Japánban és Thaiföldön termesztik elsősorban.
A Chlorella a vitaminok gazdag tárháza: magas arányban tartalmazza a B-csoporthoz tartozó vitaminokat, C és E vitaminokat, biológiailag kötött ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot (ezek koncentrációja nagyobb, mint a többi szárazföldi növénynél) és nyomelemeket: vasat, mangánt, cinket, rezet, kobaltot (aminosav kelát


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-01 07:44
. CHLORELLA ALGA 200 DARAB MÉREGTELENÍTÉS KIRÁLYA !! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft