2011. szeptember 24., szombat

Elizabeth Adler: Párizsi randevú-olcsón - Jelenlegi ára: 850 Ft


Kedves Látogató!
Köszöntelek aukciómon!
Eladásra kínálom Elizabeth Adler: Párizsi randevú című könyvet. A könyv jó állapotú, a polcon állt, a lapszín már nem a legfehérebb, a könyv alján vannak apróbb foltok.
 
Párizs fényei, Provence ízei és a Cőte d’ Azur színei egy életre szóló szerelmes utazáson.
Párizs a világ legromantikusabb városa, a szenvedélyek földje. Lara Lewis egykor úgy hitte, hogy férjével a szerelem legszebb napjait élte át Párizsban. Jó pár év elteltével romantikus kalandot tervez: újraélni a nászútjukat, meglátogatni a régi kedves helyeket, felmelegíteni a kihűlőben lévő kapcsolatot. Ám felmerül a gyanú, hogy férje viszonyt kezdett az asszisztensével, így Lara vakmerő lépésre szánja el magát: új útitársat választ, egy fiatal férfit, akit még alig ismer. Így indul szenvedélyes kalandjuk Franciaországon át, melynek végére kiderül, hogy az emlékek ereje, vagy az új fellángolás győz-e Lara szíve felett.
Elizabeth Adler számos, pazar helyszíneken játszódó romantikus regény világhírű szerzője Toszkána és Amalfi után most a szerelmes szívek városába kalauzol minket, egy olyan asszony szenvedélyes útjára, akit az igaz szerelem eddig a pillanatig egész életében elkerült.
A könyv súlya csomagolás nélkül 245 g. A postaköltség a csomagolás miatt már a következő postai súlykategóriába esik.
Több termék vásárlása esetén a postaköltség egy részét átvállalom:
- 3000 Ft felett a postaköltség felét
- 6000 Ft felett a postaköltség teljes összegét én fizetem.
Folyamatosan töltök fel könyveket!


Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 10:44
. Elizabeth Adler: Párizsi randevú-olcsón - Jelenlegi ára: 850 Ft