2011. július 19., kedd

MARSHALL AVT 100 XT

MARSHALL AVT 100 XT:
Én felajánlom használt Marshall AVT 100 XT eladó. A kombó a verdefényes, és csak játszott otthon vagy az edzőterem. A kép nem az eredeti kép! Az erősítő mindig játszani tesztelni előzetes bejelentkezés alapján. A lábkapcsoló és egy felhasználói kézikönyv is, természetesen! Az alábbiakban egy rövid leírást a tech. Adatok:

Marshall AVT100XT Hybrid Combo

Ez a "Speciális Valvestate" erősítők egyértelműen tartozik a szakmai liga, bizonyítva a AVT100XT combo par excellence. Mint egy felnőtt, három csatornás kombó beépített FX processzorral, egyesíti a modern világban a digitális technológia hibrid megerősítése. Hatása részben működik, nagyon tiszta és háttérzaj. Amellett, hogy a tizenhat hatást algoritmusok is a hatása arány és a főbb paramétereit minden effekt külön szavazást. Ez biztosítja a nagy teljesítményű 100 wattos Enstufe a gazdája, és hogy a hatalom a nagyobb szakaszok, a különböző árnyalatok hang AVT100XT.

AVT Megemlékezés a különleges sorozat hibrid megkapja a legszebb klasszikusok AVT dizájn, ami valaha létezett.

Jellemzők:

- AVT Tribute tervezés
- 100 wattos csöves erősítő az AVT-nyomás
- 3 csatorna külön EQ Clean / Overdrive
- 12 "Celestion hangszóró
- 16 digitális hatása algoritmusok keverhetőség
- Hatások: 3x Hall, 3x Room, 3x Plate lakópark, reverb, delay, chorus, flanger, chorus és késleltetés, kórus és késedelem & flanger, moduláció,
- Állítsa paraméterek folyamatos ellenőrző
- 4-utas lábkapcsoló is
- Emulált kimenet
- FX-Loop
- Fejhallgató kimenet
- Méretek: 596x515x285mm
- Súly 24,2 kg csak
Ár: 500 EUR VB