2011. augusztus 11., csütörtök

Hohner Concerto II, tokkal + állvány, felújított

Hohner Concerto II, tokkal + állvány, felújított:
Helló zenész / belül

megvan a lehetősége megszerezni a jó harmonika német termelést. A Hohner Concerto II. Ez az eszköz több mint 34 zongora kulcsokat a magas és 3 (2) 2 tab switch nád, basszus, 72 basszus gomb. A harmonika egy nagyon sima futó eszköz kompakt méret. A koncert jellemzi erőteljes hangzást és jó mechanika.

A harmonika egy megfelelően kis korban használt jelzéseket a harmonika egyébként teljesen készen áll a játékra érdekében, és mindenekelőtt!
Mi volt átdolgozták a harmonika a 2011/01/06 egy javítóműhely és javítás.

Íme a jelentés a javítóműhely:
Ton d 1 az alap sorozat tisztátalan.
A szavazás eredménye a hang után, mosott speciális tisztítószer, új szelepeket és ragasztott ismét a viaszos padlón szavazni. Nád hangolt. (Hiányzik egy szelep, a második már nem rugalmas.
A basszus, az akkordok C és F volt a meghallgatáshoz megfelelően.
Hang, ez hiányzott mind a c akkordok, mint például a C-dúr akkord lenne c, e, g - de csak a hangok e, g hallani.
A kiterjesztett basszus mechanika. a tengely csap, amely csatlakozik a basszus hullám volt, hajlított annyira, hogy ő a követője pin csatolt gombot betöltő, nem mozog, amikor megnyomja a gombot tolóhajó is. A kár javítani. A C-dúr és F-dúr akkord hallatszik már a teljes akkord.

Természetesen, a műhely-jelentés és a számla is részese!
Ezen kívül a harmonika az új kényelmes párnázott vállpántok és egy új, több-öv. Ismét a bevételek rendelkezésre állnak.
A harmonika kész azonnali használatra, akkor tapasztalni kellemetlen meglepetés! Sok eszköz áll a rendelkezésére, hogy OK, és készen áll a játékra, de nagyon kevés tartani az ígéreteit. Beszélünk az élményt.
Sajnos, a lányunk nem érdeke a harmonika órák.
E-mail a kérdése.
Ár: 340 EUR VB